Menu

Priser er angivet pr. kuvert

Foretter

*Vælg 1 forret

  • Svampe ragout 45,-

    Ristet brød med svamperagout og purløg

  • Lakseroulade 55,-

    Koldrøget laks rullet med krydderurteflødeost på bund af salat og lunt brød

  • Lakserillette 55,-

    Varmrøget laks rørt med urter og cremefraiche, serveret i glas med rejer, dressing og lækkert brød

  • Fransk løgsuppe 45,-

    Løgsuppe smagt til med paprika, serveret med ostebrød

  • Gaspacho 60,-

    Kold tomatsuppe serveret med agurketern og hakket dild

  • Hummerbisque 60,-

    Cremet hummersuppe med krebsehaler, creme fraiche og hakket purløg

  • Bruchetta 40,-

    Brødskive med tomat concassé, frisk basilikum og italiensk bresaola

  • Indbagt laks 45,-

    Fersk laks i butterdej og spinat, hertil rejer, urtedressing og brød

  • Parmaskinke 45,-

    Tyndt skåret parmaskinke serveret med oliven, basilikumpesto, melonkugler og brød

  • Tarteletter 45,-

    Stor tartelet med høns i asparges

  • Klassisk rejecocktail 40,-

    Rejer på salat, hjemmelavet rød dressing og brød

Hovedretter

*Vælg 1 hovedret

  • Unghanebryst 135,-

    Unghanebryst i gorgonzolasauce, grøntsagssauté og ristede kartofler

  • Dyreryg 225,-

    Helstegt dyreryg med dampede sukkerærter og ristede svampe. Dertil vildtsauce og kartoffel soufflé

  • Oksemørbrad 225,-

    Helstegt oksemørbrad med ristede kartofler. Løg og brun farin. Hertil bagte rodfrugter og kraftig portvinssky

  • Svinemørbrad 150,-

    Helstegt svinemørbrad med ristede kartofler, grøntsagssauté og svampe creme.

  • Gammeldags oksesteg 145,-

    Oksesteg med brun skysauce, hvide kartofler, glaseret perleløg og marineret æblesalt

  • Kylling i karry 115,-

    Kylling i mild karrysauce, serveret med hvide kartofler og smørdampet grønt

  • Øl marineret svinekam 125,-

    Svinekam uden svær marineret i mørk øl, serveret med ristede kartofler, flødesauce og råmarineret rødkålssalat

  • Braiseret lammekølle 135,-

    Lammekølle braiseret i hvidvin og urter, hertil kartoffel soufflé, mintsauce og rysteribs

  • Rosastegt oksefilet 155,-

    Rosa stegt oksefilet med ristede kartofler, løg og brun farin. Hertil bagte rodfugter og calvados sauce

Desserter

*Vælg 1 dessert

  • Tiramisu 35,-

    Cremet vaniljeost med ladyfingers vædet i kaffe og amaretto

  • Panna cotta 35,-

    Vaniljebudding med frisk frugt

  • Pandekage med is 40,-

    Hjemmelavede pandekager med vaniljeis og hakkede nødder, samt frugt

  • Chokolade muffin 40,-

    Chokolademuffin med frisk frugt og vaniljeis

  • Vaffel 45,-

    Vaffel skål med 3 slags is og masser af lækre frugter

  • Ostebræt 55,-

    Ostebræt med min. 3 forskellige oste, forskellige frugter og knas. Samt kiks og brød

  • Gammeldags æblekage 35,-

    Æblemos med knuste makroner og luftig flødeskum

  • Valnøddetærte 40,-

    Lækker valnøddetærte med frisk frugt og vaniljeis

  • Pære Belle Helene 35,-

    Kogt pære dyppet i chokolade og vaniljeis, samt hasselnødde crumble

  • Chokolade moussé 35,-

    Chokolademoussé serveret i glas med frisk frugt i tern

  • Frugt surprice 35,-

    Udskåret frisk frugt i glas med luftig råcreme

Natmad

*Vælg 1 natmad

  • Biksemad 35,-

    Kød skåret i tern med løg og kartofler, serveret med rødbeder og rugbrød

  • Aspargessuppe 35,-

    Cremet aspargessuppe med kødboller og brød

  • Skinkestang 35,-

    Skinke i skiver rørt sammen med flødeost og urter. Indbagt i butterdej, samt blandet grønt

  • Ta selv hot-dog 45,-

    2 stk. ristede pølser med brød, hertil ketchup, sennep, remoulade, agurkesalat, ristede løg og rå løg

  • Tarteletter 40,-

    2 stk. tartelet med høns i asparges

  • Ungarsk gullasch 40,-

    Krydret suppe med tern af oksekød, peberfrugt, løg og kartoffel

  • Klar suppe 35,-

    Klar suppe med kød- og melboller

  • Pølsebord 55,-

    4 forskellige pølser med lækkert tilbehør, samt leverpostej med rødbeder

  • Sandwich 35,-

    2 stk. lækre hjemmelavede sandwich

  • Kartoffel porrer suppe 35,-

    Cremet kartoffel porrer suppe med ristet bacon og brød

*Vi tager forbehold for prisændringer

Bestil din menu hos Olli's Diner

Ønsker du at bestille menu hos Olli’s Diner, så kontakt mig på 
telefon eller mail med dine ønsker.

Telefon: 25 21 11 29
Mail: kontakt@ollisdiner.dk