Menu
Priser er angivet pr. kuvert
Foretter
*Vælg 1 forret
-
Svampe ragout 45,-
Ristet brød med svamperagout og purløg
-
Lakseroulade 55,-
Koldrøget laks rullet med krydderurteflødeost på bund af salat og lunt brød
-
Lakserillette 55,-
Varmrøget laks rørt med urter og cremefraiche, serveret i glas med rejer, dressing og lækkert brød
-
Fransk løgsuppe 45,-
Løgsuppe smagt til med paprika, serveret med ostebrød
-
Gaspacho 60,-
Kold tomatsuppe serveret med agurketern og hakket dild
-
Hummerbisque 60,-
Cremet hummersuppe med krebsehaler, creme fraiche og hakket purløg
-
Bruchetta 40,-
Brødskive med tomat concassé, frisk basilikum og italiensk bresaola
-
Indbagt laks 45,-
Fersk laks i butterdej og spinat, hertil rejer, urtedressing og brød
-
Parmaskinke 45,-
Tyndt skåret parmaskinke serveret med oliven, basilikumpesto, melonkugler og brød
-
Tarteletter 45,-
Stor tartelet med høns i asparges
-
Klassisk rejecocktail 40,-
Rejer på salat, hjemmelavet rød dressing og brød
Hovedretter
*Vælg 1 hovedret
-
Unghanebryst 135,-
Unghanebryst i gorgonzolasauce, grøntsagssauté og ristede kartofler
-
Dyreryg 225,-
Helstegt dyreryg med dampede sukkerærter og ristede svampe. Dertil vildtsauce og kartoffel soufflé
-
Oksemørbrad 225,-
Helstegt oksemørbrad med ristede kartofler. Løg og brun farin. Hertil bagte rodfrugter og kraftig portvinssky
-
Svinemørbrad 150,-
Helstegt svinemørbrad med ristede kartofler, grøntsagssauté og svampe creme.
-
Gammeldags oksesteg 145,-
Oksesteg med brun skysauce, hvide kartofler, glaseret perleløg og marineret æblesalt
-
Kylling i karry 115,-
Kylling i mild karrysauce, serveret med hvide kartofler og smørdampet grønt
-
Øl marineret svinekam 125,-
Svinekam uden svær marineret i mørk øl, serveret med ristede kartofler, flødesauce og råmarineret rødkålssalat
-
Braiseret lammekølle 135,-
Lammekølle braiseret i hvidvin og urter, hertil kartoffel soufflé, mintsauce og rysteribs
-
Rosastegt oksefilet 155,-
Rosa stegt oksefilet med ristede kartofler, løg og brun farin. Hertil bagte rodfugter og calvados sauce
Desserter
*Vælg 1 dessert
-
Tiramisu 35,-
Cremet vaniljeost med ladyfingers vædet i kaffe og amaretto
-
Panna cotta 35,-
Vaniljebudding med frisk frugt
-
Pandekage med is 40,-
Hjemmelavede pandekager med vaniljeis og hakkede nødder, samt frugt
-
Chokolade muffin 40,-
Chokolademuffin med frisk frugt og vaniljeis
-
Vaffel 45,-
Vaffel skål med 3 slags is og masser af lækre frugter
-
Ostebræt 55,-
Ostebræt med min. 3 forskellige oste, forskellige frugter og knas. Samt kiks og brød
-
Gammeldags æblekage 35,-
Æblemos med knuste makroner og luftig flødeskum
-
Valnøddetærte 40,-
Lækker valnøddetærte med frisk frugt og vaniljeis
-
Pære Belle Helene 35,-
Kogt pære dyppet i chokolade og vaniljeis, samt hasselnødde crumble
-
Chokolade moussé 35,-
Chokolademoussé serveret i glas med frisk frugt i tern
-
Frugt surprice 35,-
Udskåret frisk frugt i glas med luftig råcreme
Natmad
*Vælg 1 natmad
-
Biksemad 35,-
Kød skåret i tern med løg og kartofler, serveret med rødbeder og rugbrød
-
Aspargessuppe 35,-
Cremet aspargessuppe med kødboller og brød
-
Skinkestang 35,-
Skinke i skiver rørt sammen med flødeost og urter. Indbagt i butterdej, samt blandet grønt
-
Ta selv hot-dog 45,-
2 stk. ristede pølser med brød, hertil ketchup, sennep, remoulade, agurkesalat, ristede løg og rå løg
-
Tarteletter 40,-
2 stk. tartelet med høns i asparges
-
Ungarsk gullasch 40,-
Krydret suppe med tern af oksekød, peberfrugt, løg og kartoffel
-
Klar suppe 35,-
Klar suppe med kød- og melboller
-
Pølsebord 55,-
4 forskellige pølser med lækkert tilbehør, samt leverpostej med rødbeder
-
Sandwich 35,-
2 stk. lækre hjemmelavede sandwich
-
Kartoffel porrer suppe 35,-
Cremet kartoffel porrer suppe med ristet bacon og brød
*Vi tager forbehold for prisændringer
Bestil din menu hos Olli's Diner
Ønsker du at bestille menu hos Olli’s Diner, så kontakt mig på
telefon eller mail med dine ønsker.
Telefon: 25 21 11 29
Mail: kontakt@ollisdiner.dk